Путін перетворив Росію з держави, яку не любили і не шанували, на країну, яку ненавидять і бояться

27 Червня 2014 20:37
inosmi.ru

inosmi.ru

Народний депутат України Микола Томенко звернув увагу на те, що останні дії Володимира Путіна парадоксальним чином вплинули на імідж Росії у світі.

«Можна скільки завгодно хизуватися високими рейтингами популярності всередині країни, але якщо проаналізувати останні публікації у світових ЗМІ та, відповідно, реакцію світу на останні події, зокрема, щодо Криму та України, то можна з впевненістю сказати, що В. Путін перетворив Росію з держави, яку не любили і не шанували, на країну, яку зараз ненавидять і бояться», – зазначив політик.

Він також зауважив, що Президент РФ В. Путін значно скоротив і кількість союзників Росії у світі. «Їх тепер можна порахувати на одній руці. Якщо після захоплення Криму позицію Путіна підтримували 10 країн (це ті країни, що не підтримали резолюцію Генеральної Асамблеї ООН щодо підтвердження територіальної цілісності України), то сьогодні після неприхованої агресії з неадекватним поясненням щодо України у «фан-клубі» путінської Росії крім Північної Кореї залишиться ще кілька країн», – зазначив Микола Томенко.

Джерело: tomenko.ua