Щосереди у Гідропарку проходять вечори відпочинку для літніх людей

14 Червня 2014 10:41
www.samopomich.org

www.samopomich.org

За ініціативи голови Деснянської райдержадміністрації Петра Кузика у парку “Молодіжний” на майданчику літньої естради щосереди проходитимуть вечори відпочинку для літніх людей “З любов’ю до життя”. Вчора мешканці району вже вдруге зібралися просто неба

Другий вечір відпочинку зібрав і справді небайдужих до життя літніх людей, які знайомилися один з одним, спілкувалися, відпочивали та танцювали. На вечорі звучала музика у стилі “ретро”, яку за домовленістю Петра Кузика було взято у організаторів танцювального майданчика у Гідропарку. Музика повертала гостей вечора у роки молодості, додаючи наснаги та гарного настрою.

У вечірні години для відпочинку в парку “Молодіжний” збираються і мами з дітьми. Почувши звуки музики, вони не змогли не завітати до літньої естради. Ну а малечі не потрібне особливе запрошення – під музику добре і грати, і стрибати.

– Життя завжди вносить свої корективи. Прекрасно, що до літніх людей приєднується й молодь. Відбувається своєрідний діалог між поколіннями. Люди похилого віку із задоволенням спілкуються з малечею, а дітвора із цікавістю спостерігає за дідусями й бабусями, – говорить голова Деснянської райдержадміністрації Петро Кузик.

Ідея організувати у Деснянському районі танцювальний майданчик для літніх людей виникла у молодого очільника району не випадково.

“Для того, щоб літнім людям було де зібратися для відпочинку, поспілкуватися зі своїми сусідами не тільки у будинку, де мешкають, і організовуємо такі вечори, які, сподіваюсь, стануть постійними”, – говорить Петро Миколайович.

Джерело: eveningkiev.com