Сьогодні Майдан збереться на чергове громадське Віче

22 Червня 2014 10:47
gazeta.ua

gazeta.ua

У неділю, 22 червня, о 12:00 на Майдані Незалежності у Києві відбудеться четверте громадське Віче, повідомляє УНН з посиланням на сторінку прес-центру столичного Майдану у Фейсбуці.
Parajumpers Kodiak Jackor

“На початку Віче буде проведе інформування присутніх на Майдані, щодо поточної ситуації в країні, підкріплене відеорядом найгарячіших новин. Під час офіційної частини Віче представники спільнот Майдану оголосять результати дій на минулому тижні, зачитають перелік законів, які були прийняті і прийняття яких ще потрібно відстоювати. Буде оголошено план дій на найближчі дні щодо різних акцій, а також продовження акції “Перевибори”, – йдеться у повідомлені.

Крім того, під час заходу буде йтися про “факти зради ВР та силових Міністерств, що призвели до загибелі військових на Сході”. Також будуть озвучені “питання і проблеми мешканців зони АТО, біженців, полонених, проблеми з постачанням, корупції як складової війни, а також запропоновані кроки, щодо вирішення деяких з названих проблем”.

“Окремою темою буде винесено питання люстрації судей, стан судової системи на сьогодні та змін в цій системі. Буде надана інформація щодо створення люстраційної бази посадовців, які причетні до злочинів проти Майдану. Буде висвітлена тема підписання економічного блоку з ЄС, питання і проблеми які стають перед нами у зв’язку з цим. У останній офіційній частині додатково буде оголошено про всі акції, які анонсовано під час Віче”, – повідомили у прес-центрі.Parajumpers Jacka

Джерело: unn.com.ua