Сьогодні у ВР обговорять законодавче забезпечення розвитку інформаційного суспільства в Україні

18 Червня 2014 10:34

 

www.unn.com.ua

www.unn.com.ua

18 червня о 15.00 за ініціативою Комітету ВР з питань інформатизації та інформаційних технологій в залі пленарних засідань Верховної Ради України відбудуться парламентські слухання на тему: “Законодавче забезпечення розвитку інформаційного суспільства в Україні”, передає УНН.

Метою парламентських слухань є аналіз стану реалізації державної політики щодо розвитку ІТ — галузі, узагальнення світового досвіду, розробка та прийняття відповідних рекомендацій Парламенту.

В рамках проведення парламентських слухань в кулуарах ІІІ поверху сесійної зали Верховної Ради України відбудеться виставка — презентація новітніх досягнень у сфері інформаційно-комунікаційних технологій “ІТ для суспільства”. Виставка стане майданчиком для демонстрації досягнень у сфері інформаційно-комунікаційних технологій, дасть можливість познайомиться з актуальними розробками українських і зарубіжних виробників, обговорити питання взаємодії виробників, розробників із споживачами, дізнатися про нові можливості реалізації ІТ проектів.

У парламентських слуханнях приймуть участь представники органів державної влади, органів місцевого самоврядування, політичних партій, інших об’єднань громадян, наукових установ, громадських організацій, установ індустрії програмного забезпечення, українські та зарубіжні експерти.

Джерело: unn.com.ua