Центр Української Культури та Мистецтва презентує виставку живопису «Вібрація миттєвостей»

17 Червня 2014 14:53

vchasno.com

vchasno.com


Nobis Barry

У Центрі Української Культури та Мистецтва триває виставка живопису творчої групи «Навколо». Це об’єднання 12 київських художниць, кожна з яких шукає та розробляє в мистецтві свою власну тему, але всі вони черпають натхнення в навколишньому оточенні, поетизуючи його на полотні, поєднуючи пристрасть і лірику, драматизм і легкість відчуття світу.

Представлені на виставці твори – динамічно-імпресіоністичні пейзажі Ірини Блінової, ліричні й дотепні – Юлії Деменкової, атмосферні й колоритні – Ірини Демчук, споглядально-ностальгійні – Наталії Жидченко, містичні – Олександри Іванової, символічні й стишені – Ольги Луценко, поетичні – Марини Паніотової, абстрактно-пластичні – Марини Шевченко, емоційні рослинні композиції – Тетяни Жилової, експресивні й фактурні дерева – Юлії Шалімової. У той же час, Олена Реєнт розкриває романтичну тему коней, а Олена Кузьменко – філігранно виточені квіти у виразно готичному стилі.

Основним завданням творчої групи «Навколо» є розкриття різноманіття оточуючого життя в живописі, тих швидкоплинних відчуттів, які виникають при взаємодії з природою, дійсністю, пульсуючою реальністю.
Nobis Cartel

Виставка триватиме до 25 червня. Адреса: вул. Хорива, 19-В.

Вхід вільний!

Джерело: eveningkiev.com