У 17-ти школах Подільського району запрацювали літні табори

5 Червня 2014 19:11
visittour.com.ua

visittour.com.ua

Пролунав останній шкільний дзвоник і настала чарівна пора літнього відпочинку. Близько 1000 дітей отримали чудову можливість провести перший місяць шкільних канікул в таборах з денним перебуванням на базі навчальних закладів, які відкрились в 17 школах району.
Відкриття пройшло урочисто і різноманітно: святкові концерти, ігрові програми, спортивні змагання і, звісно, знайомство з новими друзями. Всі вихованців таборів отримали безкоштовно морозиво від Подільської районної вмісті Києві державної адміністрації.
Табірна зміна триватиме з 2 по 26 червня. Протягом цих днів діти матимуть можливість позмагатися в конкурсах, вікторинах, здолати вершини спортивних олімпів, переглянуть вистави лялькового театру «Добробут і злагода», приймуть активну участь в інтерактивних дійствах театру «Престиж-вояж», відвідають кінотеатр «Жовтень», «Кадр». На дітей чекають зустрічі з кінологами, працівниками Київської рятувальної служби та загоном пожежників, ігрові програми від Центру соціальних служб та багато інших розваг і приємних несподіванок.
В таборах працюють гуртки Будинку дитячої творчості: образотворчого мистецтва, перукарська майстерність, хореографічні та вокальні, цирк «Шапіто», декоративно-прикладних виробів, в яких юні подоляни зможуть отримати нові знання та вміння. 

Джерело: eveningkiev.com