У Деснянському районі проходить етап Всеукраїнського фотоконкурсу “Молоде обличчя України – 2014”

27 Червня 2014 07:02
lifecity.com.ua

lifecity.com.ua

Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Деснянської райдержадміністрації проводить районний етап Всеукраїнського фотоконкурсу “Молоде обличчя України – 2014”.

У Фотоконкурсі можуть взяти участь хлопці та дівчата віком від 14 до 28 років. Кількість фоторобіт, які подаються учасниками, необмежена.

До конкурсу допускаються роботи всіх фотографічних жанрів (портрет, репортаж та ін.), зроблені за останні три роки, за тематичними рубриками:

– “Молодь і держава”;

– “Професії молодих”;

– “Талановита молодь України”;

– “Українське студентство”;

– “Дозвілля молоді”;

– “Вибір молоді – здоров’я”;

– “Всі різні – всі рівні”;

– “Нас єднає Україна”.

Надіслані на фотоконкурс роботи мають відображати реальні життєві ситуації. Зміст фотографій має донести до глядача реально існуючі в нашому повсякденному житті тенденції щодо розвитку молоді, її творчих успіхів та досягнень в розбудові держави, реалізації творчих задумів, формування активної життєвої позиції тощо.

Фотографії повинні бути зроблені в Україні.

Для участі у Фотоконкурсі відправляйте своє фото на електронну адресу: drdavsms.molod@gmail.com. Обов’язково вкажіть у темі повідомлення “Фотоконкурс”, а у самому повідомленні – прізвище, ім’я та по-батькові, свій контактний номер телефону та тематичну рубрику.

За результатами конкурсу журі визначають переможців районного етапу Фотоконкурсу (I, II, III місця) в кожній тематичній рубриці. Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту нагороджує переможців цінними подарунками.

Роботи приймаються до 8 серпня 2014 року.

Джерело: eveningkiev.com