У Києві покажуть кращі рекламні ролики

19 Червня 2014 11:43
ivona.bigmir.net

ivona.bigmir.net

У столичному кінотеатрі «Кінопанорама» покажуть кращі рекламні ролики, які брали участь у фестивалі Cannes Lions за останні 5 років.

21 та 22 червня ви зможете побачити, як змінилася індустрія реклами з 2009 року. Саме в ці дні в кінотеатрі «Кінопанорама» відбудеться презентація кращих рекламних робіт фестивалю: на великому екрані промайнуть «золоті леви» та володарі «Гран-прі», повідомляє ДеПо.

Саме в період 2009-2013 років медійний простір кардинально змінилося. Люди перейшли від телевізорів до інтернету, а разом з ними поспішили і бренди. Стали понад популярними соціальні мережі та інформаційні портали, які з кожним роком відвойовують все більшу частку ринку в колись класичних каналах комунікації.

Про зміни в сучасному рекламному світі розповів Сергій Вовк, директор Kyiv Academy of Media Arts: «Будь-яка нормальна людина не може любити рекламу, тому що вона відволікає від цікавого фільму, дратує своєю настирливістю і, в цілому, її мета змусити тебе зробити те, що ти не планував. Головне, що зараз хороша реклама не дратує, а розважає. Все це і не тільки можна побачити в розрізі каннської п’ятирічки. І, як ми часто говоримо нашим студентам, вчіться у кращих або просто отримуйте задоволення».

Джерело: eveningkiev.com