У п’ятницю презентують “мирний” план Порошенка

19 Червня 2014 19:22
www.theinsider.ua

www.theinsider.ua

Мирний план” Президента України Петра Порошенка з врегулювання ситуації на Сході України буде офіційно оголошений завтра, 20 червня, повідомляє УНН.

Про це Петро Порошенко повідомив під час виступу у Генпрокуратурі після представлення колективу ГПУ нового очільника В.Яреми, кандидатуру якого за пропозицією Президента сьогодні підтримала Верховна Рада.

Нагадаємо, Уповноважений Президента з мирного врегулювання конфлікту в Донецькій та Луганській областях Ірина Геращенко заявила, що план Президента України Петра Порошенка з мирного врегулювання ситуації має 14 пунктів.

“Перший пункт (про що кричать зараз жителі Донецької та Луганської області, втомлені від людей зі зброєю, які тероризують ці регіони) – нам необхідно зміцнити кордони. Там не повинна пролетіти навіть муха, не те, що пройти російський танк. Другий момент – Президент готовий оголосити на короткий термін припинення вогню в односторонньому порядку, тільки для того, щоб за цей час люди здали зброю, була оголошена амністія”, – зазначила І.Геращенко.

За її словами, конкретні дати Президент оголосить найближчим часом.

“Але це буде на дуже короткий період”, – додала І.Геращенко.

Джерело: eveningkiev.com