У столиці демонтують незаконні кіоски

23 Червня 2014 10:42
tsn.ua

tsn.ua

У столиці триває активна робота з демонтажу незаконних тимчасових споруд – за минулий тиждень прибрали 83 кіоски.

Про це повідомляє департамент міського благоустрою та збереження природного середовища.

Так, на цьому тижні працівники КП “Київблагоустрій” демонтували 4 ларьки з 20-метрової зони біля станції метро “Палац Спорту” та 9 кіосків біля станції метро “Площа Льва Толстого”.

Крім того, 6 кіосків прибрали біля станції метро “Голосіївська”, по 1 – біля станцій “Либідська” та “Червоний Хутір”, по 2 – біля станцій “Оболонь” та “Контрактова площа”, 4 – біля метро “Олімпійська”, 19 біля метро “Житомирська”, 3 – біля “Академмістечко”, 10 – біля “Святошин”.

Також демонтажні бригади КП “Київблагоустрій” з зеленої зони на просп. Науки, 4 прибрали 2 кіоски, з тротуарів на просп. Ватутіна, 10-А демонтовано 2 ларьки, у парку Слави, у Міському саду та Маріїнському парку демонтовано по 2 тимчасові споруди, у Хрещатому парку –3 ларьки.

З тротуару на Мистецькій площі та з тротуару і зелених зон на розі бульвару Вернадського – розі вул. Семашка демонтовано по 4 кіоски.

Як відомо, раніше комунальники очистили від незаконних тимчасових споруд 20-метрову зону біля станцій метро “Лук’янівська” та “Золоті Ворота”.

Нещодавно мер Києва відвідав кілька столичних ринків і заявив, що хаотична торгівля має бути припинена, а ті, хто “кришує” такий бізнес – покарані.

У свою чергу голова КМДА Володимир Бондаренко відзначив, що народні депутати від партії “УДАР” мають по 500 і більше кіосків у столиці.

 

Джерело: moemisto.com.ua