У столиці запрацювала аграрна виставка

4 Червня 2014 20:03
minagro.gov.ua

minagro.gov.ua

Сьогодні, 4 червня, в Києві Міністр аграрної політики та продовольства України Ігор Швайка офіційно відкрив XXVІ Міжнародну агропромислову виставку-ярмарок «АГРО-2014». У відкритті взяли участь також делегації іноземних держав, представники органів державної влади України, бізнес-спільноти та громадськість. Цей масштабний захід вже здобув всесвітнє визнання та є найбільшою загальнодержавною подією в агропромисловому комплексі. Про це інформує Урядовий портал.

У Національному Експоцентрі України відкрилася XXVІ Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2014», яка триватиме до 7 червня. Цього року на заході присутня ще більша кількість вітчизняних і зарубіжних учасників, які представляють широкий спектр напрямків сільгоспвиробництва.

Відкриваючи виставку, Ігор Швайка зазначив: «Я вдячний кожному з наших регіонів, котрі взяли участь у міжнародній агропромисловій виставці «Агро-2014» та представляють тут свою продукцію. Сьогодні ми з вами разом і будемо продовжувати працювати задля втілення наших найкращих побажань. На нашій щорічній, традиційній аграрній виставці «Агро-2014» зібрані найкращі взірці аграрного комплексу. Хочу запросити вас до плідної роботи, до приємного спілкування та до обміну позитивними емоціями. Нам з вами, хто працює на землі, дійсно є чим поділитися і чим пишатися. Переконаний, що кожен з гостей та учасників знайде для себе щось корисне та цікаве. Вітаю Вас з відкриттям виставки! Бажаю гарного проведення цьогорічної виставки і до зустрічі на «АГРО-2015».

Під час роботи виставки будуть проходити науково-практичні заходи (конференції, круглі столи, симпозіуми, брифінги тощо), презентації та дегустації різноманітної продукції, показ племінних коней, птиці та великої рогатої худоби, демонстрація можливостей сільськогосподарської техніки в роботі.

Також сьогодні в одному з павільйонів буде проходити міжнародна конференція на тему «Нові можливості і виклики для аграрної торгівлі України з ЄС» під головуванням Міністра аграрної політики та продовольства Ігоря Швайки.

Загалом, на «АГРО-2014» вже розпочали роботу 10 спеціалізованих виставок, де свою продукцію представляють компанії з 17 країн світу.

Джерело: eveningkiev.com