В Голосієві закрили три “азартні” клуби

19 Червня 2014 19:37
news.if.ua

news.if.ua

Протягом тижня працівники відділу Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю Голосіївського районного управління ГУМВС України в м. Києві виявили та припинили діяльність незаконно існуючих “азартних” клубів та вилучили понад 37 системних блоків і 7 гральних автоматів. Про це інформує ВЗГ ГУМВС України в м. Києві.

Незаконний гральний заклад розташувався на вул. Ізюмській у Голосіївському районі столиці. Під час обшуку за вказаною адресою оперативниками вилучено 7 системних блоків з інтегрованим програмним забезпеченням симуляції азартних ігор. За іншою адресою (вул. Якубовського), куди нагодилися правоохоронці у ході проведення відповідних заходів, спрямованих на виявлення незаконної діяльності закладів ігорного бізнесу, вилучено 3 системні блоки з інтегрованим програмним забезпеченням симуляції азартних ігор та 7 гральних автоматів.

Не зраділа адміністрація «азартного» клубу на проспекті Голосіївському – працівники Голосіївського райуправління міліції задокументували незаконну діяльність закладу, і, відповідно, вилучили 27 системних блоків з інтегрованим програмним забезпеченням симуляції азартних ігор.

У відношенні власників цих гральних закладів слідчим відділом Голосіївського РУ ГУМВС України в м. Києві розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого статтею 203-2 Кримінального Кодексу України (заняття гральним бізнесом). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від десяти до п’ятдесяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Загалом за минулий тиждень працівниками ДСБЕЗ вилучено 357 системних блоків, 214 ігрових автоматів та 10 лотерейних терміналів.

Джерело: eveningkiev.com