В Голосієво здійснюються заходи до річниці Конституції України

24 Червня 2014 11:39
mena-rada.gov.ua

mena-rada.gov.ua

З нагоди відзначення 18-ї річниці Конституції України в Голосіївському районі столиці тривають різноманітні інформаційно-просвітницькі, культурні та спортивні заходи.

Так, в бібліотеках району оформлені тематичні полиці і книжкові виставки «Історія Української Конституції», «Народне благо – вищий закон», «Конституція – оберіг нашої держави», «Чи знаю я конституційні права та обов’язки» тощо. Для вихованців дитячих пришкільних таборів організовані бесіди на тему: «Великий дім – держава, лад у ньому – закон», організовані виставки плакатів, малюнків, стіннівок «Я і Україна».

27 червня 2014 року в Будинку культури «Конча-Заспа» відбудеться лекція «Історія України» за участю доктора філософських наук, доцента кафедри філософських наук НУБіП України С.Сторожука.

В рамках відзначення Дня Конституції України 27 червня відбудеться пішохідний екстремальний студентський квест «Конституційні перегони», 28 червня – легкоатлетичний забіг «Україна моя рідна країна!» та відкрита першість Голосіївського району міста Києва з футболу серед команд за місцем проживання.

Джерело: eveningkiev.com