В Києві перенесли відправлення призовників відновленого призову

2 Червня 2014 10:12
ukrpohliad.org

ukrpohliad.org

В столиці перенесли відправлення перших у 2014 році добровольців-призовників Голосіївського району на строкову військову службу до Збройних Сил України. Про це УНН повідомили в прес-службі об’єднаного районного військкомату.

Сьогодні повинно було відбутись відправлення перших у 2014 році добровольців-призовників Голосіївського району столиці на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань України. За попередніми даними його перенесли на наступний тиждень.

Нагадаємо, що восени 2013 року Указом Президента України призов до Збройних Сил України на 2014 рік було скасовано та визначено перехід на формування Збройних Сил на контрактних засадах.

Проте, враховуючи загострення суспільно-політичної ситуації в державі, з метою підтримки Збройних Сил України у боєздатному стані Указом Президента України № 447 від 01.05.2014 «Про заходи щодо підвищення обороноздатності держави» було відновлено призов громадян України на строкову військову службу.

Також нагадаємо, у Києві стартував призов на строкову військову службу.

Нещодавно міністр оборони М.Коваль повідомив, що найближчим часом буде мобілізовано 6 тис. військовослужбовців запасу, призваних на службу.

Джерело: unn.com.ua