В Святошині забезпечують безкоштовними путівками пільгові категорії громадян

17 Червня 2014 13:54
www.fundshub.ru

www.fundshub.ru

Управлінням праці та соціального захисту населення Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації відповідно до Порядку забезпечення санаторно-курортними путівками деяких категорій громадян органами праці та соціального захисту населення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 лютого 2006 № 187 за рахунок коштів державного бюджету в період з 2 по 16 червня 2014 року забезпечено безкоштовним санаторно-курортним лікуванням 23 особи, із них:

інвалідів війни – 9;

учасників бойових дій – 4;

членів сімей загиблого – 3;

учасників війни – 2;

інвалідів загального захворювання та з дитинства – 1.

Разом з тим, отримали путівку з супроводом 4 інваліда І групи.

Відповідно до Порядку виплати деяким категоріям інвалідів грошової компенсації замість санаторно-курортної путівки та вартості самостійного санаторно-курортного лікування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2007 № 150 управлінням проводиться виплата грошової компенсації за путівку та за самостійне лікування.

Підставою для виплати грошової компенсації за путівку та за самостійне лікування є наступний перелік документів:

заява інваліда про виплату грошової компенсації;

медична довідка за формою 070-О щодо необхідності забезпечення санаторно-курортним лікуванням;

документ про сплату повної вартості санаторно-курортної путівки, що засвідчує проходження інвалідом санаторно-курортного лікування (тільки для виплати грошової компенсації за самостійне лікування);

посвідчення інваліда. Всіх бажаючих отримати безкоштовне санаторно-курортне лікування чи компенсацію за путівку та за самостійне лікування просимо звертатись до управління праці та соціального захисту населення Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: вул. Гната Юри, 14-б, кім. 119 (тел. 405-92-73).

Джерело: eveningkiev.com