В Україні стартує інтернет-видання про культуру та стиль життя “Cultprostir”

26 Червня 2014 07:25
www.telekritika.ua

www.telekritika.ua

1 липня стартує нове видання про культуру та стиль життя www.cultprostir.com.ua. Про це повідомляє команда проекту.

«Cultprostir висвітлюватиме визначні події в українському культурному просторі та світові тенденції. В центрі нашої уваги – важливі суспільні процеси, новини літератури, музики, кіно, театру, образотворчого мистецтва. Ресурс Cultprostir ініціюватиме культурні, а також освітні та суспільні проекти, дискусії та арт-проекти», – йдеться в концепції проекту, пише “Телекритика”.

Шеф-редактором видання Cultprostir став радіожурналіст, музичний промоутер Олександр Стасов. Також він куруватиме розділ «Суспільство». Розділ «Образотворче мистецтво» очолить Ірина Денисова, «Музика та стиль життя» – Ігор Панасов, «Кіно та театр» – Світлана Шаповал, «Література» – Анастасія Герасимова. Посаду більдредактора й фотографа обійме Анастасія Гудзь.

Паралельно з журналістськими матеріалами Cultprostir опікуватиметься й іншими проектами. Зокрема, створенням власної електронної бібліотеки, яка «має стати першим системним проектом оцифровування українських книг, музики, вистав, анімації та кінофільмів». За задумом команди, бібліотека має сприяти безкоштовному поширенню освітньої та мистецької літератури й стане громадським електронним архівом української культури.

Джерело: eveningkiev.com