Забудовники резервують квартири для програми “Доступне житло”

13 Червня 2014 07:13
www.skyscrapercity.com

www.skyscrapercity.com

Резерв квартир, які беруть участь у програмі допомоги населенню із забезпеченням житлом “Доступне житло”, є обов’язковою умовою співпраці з забудовниками. Про це сказав Голова правління Фонду сприяння молодіжного житлового будівництва Леонід Рисухін, повідомляє УНН.
“Резервування квартир є обов’язковою умовою нашої співпраці з забудовниками в рамках програми „Доступне житло“. На початку такої співпраці ми резервуємо певну кількість квартир, які забудовник продати вже не може”, — сказав Л.Рисухін.
Він пояснив, що між Фондом та забудовником існує договір резервування, згідно з яким, квартира фіксується за певним громадянином.
Нагадаємо, за результатами 2013 року завдяки Державним житловим програмам в будівельну галузь України залучили понад 1,3 млрд грн; 9 % від загального обсягу нового житла торік зведено в рамках програм “Доступного житла”. Найбільшим учасником програм експерти вважають ХК “Київміськбуд” — від початку впровадження програм Холдинг реалізував восьму частину від загальної кількості квартир, переданих у рамках програм по всій Україні. 

Джерело: eveningkiev.com