24 серпня в Києві та Одесі відбудуться військові паради

22 Липня 2014 09:25

 timer.od.ua

timer.od.ua


Міноборони України спільно з іншими відомствами доручено забезпечити проведення 24 серпня святкового салюту двадцятьма артилерійськими залпами.

Президент Петро Порошенко доручив Кабінету міністрів забезпечити організацію та проведення параду військ на честь 23-річчя незалежності України у Києві та Одесі 24 серпня. Про це йдеться в указі №608 від 21 липня.

Президент доручив Кабміну у десятиденний термін створити організаційний комітет з підготовки та відзначення 23-річчя незалежності України.

Порошенко доручив уряду затвердити та забезпечити виконання плану заходів з відзначення, передбачивши, зокрема, організацію та проведення у населених пунктах церемонії урочистого підняття Державного прапора 23 серпня; покладання квітів до пам’ятників та пам’ятних знаків видатним діячам українського державотворення, борцям за незалежність України, місць поховань громадян, загиблих, відстоюючи демократичний вибір і принципи демократії, права і свободи людини під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року).