Чим завинив в.о. начальника Держекоінспекції Київської області?

17 Липня 2014 14:31

karpatskijobjektiv.com

karpatskijobjektiv.com


Двоє озброєних людей 17 липня здійснили напад на виконуючого обов’язки начальника Державної екологічної інспекції в Київській області Олександра Зайченка, повідомила прес-служба відомства.
Близько 8:30 дорогою на роботу біля входу в будівлю Держекоінспекції в Київській області до Зайченка зі спини підійшли двоє невідомих і відкрили вогонь, завдавши йому п’ять поранень. Потерпілого госпіталізовано.

Як повідомили у відомстві, Зайченко працює на посаді в.о. начальника Київської обласної екоінспекції неповних два місяці.

“Нещодавно міністр екології та природних ресурсів України Андрій Мохник зробив подання в Кабмін про призначення Зайченка заступником міністра – керівником апарату Мінекології. Формальний керівник обласної екоінспекції – ставленик колишньої влади Януковича – ховається від звільнення за лікарняним”, – йдеться в повідомленні прес-служби.

За інформацією відомства, Зайченко на своїй посаді встиг виявити масштабну браконьєрську діяльність на території Київської області.

Коментуючи інформацію про напад, міністр екології та природних ресурсів України Андрій Мохник повідомив: “Очевидно, що хронічна корупція і беззаконня настільки сильно вразили державні структури, що так просто відмовлятися від своїх темних справ чиновники-корупціонери і злодії, яких вони покривали, не збираються. Втім, ми готові довести справу до кінця і очистити міністерство від тих, хто порушує закон”.