Доки громадяни України вважатимуть Крим своїм, доти він буде українським

14 Липня 2014 14:28

pasport 1

Радник Президента України, народний депутат Микола Томенко прокоментував результати всеукраїнського опитування, проведеного «Українським демократичним колом» 26 червня-2 липня 2014 року.

За результатами цього дослідження, переважна більшість громадян (87,3%) вважає, що в майбутньому Крим має повернутись до складу України. Лише 5,5% опитаних дотримуються думки, що Крим повинен бути у складі Росії. Не змогли визначитись 7,2%.

Переважна більшість населення усіх регіонів вважає, що в майбутньому Крим має повернутись до складу України. Зокрема, так вважають 92,5% опитаних у Західному регіоні, 91,6% – в Центральному, 79,4% – в Південному і 74% – у Східному. Те, що Крим повинен бути у складі Росії, вважають 0,7% мешканців Західного регіону, 3,2% – Центрального, 11,8% – Південного і 13% – Східного.

Отже, ключовим фактором у справі повернення Криму до складу України є позиція громадян, вважає Микола Томенко. «Як бачимо кількість прихильників повернення Криму зростає. Отож, доки громадяни України вважатимуть Крим своїм, доти він буде українським», – переконаний радник Президента.

Джерело: http://tomenko.ua/