Фінальний матч Чемпіонату світу з футболу-2014 вже сьогодні.Не пропустіть!

13 Липня 2014 21:44

intermilano.ru

intermilano.ru

Сьогодні 32-денний футбольний марафон завершиться вирішальним матчем за золото.

Місяць футбольних баталій підійшов до кінця – залишилося дізнатися тільки ім’я команди, яка наступні чотири роки буде носити звання чемпіона світу.
У фінальному матчі сьогодні зустрінуться збірні Німеччини й Аргентини – дійсно дві найсильніші команди нинішнього мундіалю. Це вже третя зустріч команд у фіналах чемпіонату світу – раніше і в 1986, і в 1990 роках вигравала на той момент найсильніша команда (спершу Аргентина з Марадоною, а потім велика Німеччина). Як буде цього разу – побачимо сьогодні ввечері.
Німеччина проти Аргентини: Чиї дівчата і дружини гарніші (фото)
22:00 Німеччина – Аргентина
Ріо-де-Жанейро, стадіон Маракана
Фінал ЧС-2014

Чому не припустити:

Перед стартом чемпіонату світу збірна Аргентини вважалася другим фаворитом після Бразилії, Німеччина – третя. По ходу турніру, якщо Аргентина видобувала перемоги іноді на класі, іноді за допомогою везіння, а іноді завдяки феномену Мессі, то Німеччина як почала з розгрому Португалії 4:0, потім трохи зменшила оберти, а в півфіналі забила Бразилії 7 м’ячів.
Німеччина і перед фіналом бачитися фаворитом, якби не одне але – Ліонель Мессі, який при належній грі в обороні своєї команди в атаці здатний самостійно виграти матч.
Читай також: Беккенбауер: Німеччина – фаворит у матчі з Аргентиною

Інтрига матчу:

Яка може бути інтрига у фінального матчу чемпіонату світу? У ньому визначиться найсильніша команда світу на найближчі чотири роки. Переможцю дістанеться все, а переможеному – нічого. Всі пам’ятають переможця, але лише деякі згадають через роки, хто програв чемпіонові.
Якщо Німеччина виграє, то це стане третьою перемогою поспіль європейської збірної на ЧС, тоді як у випадку перемоги Аргентини Латинська Америка зрівняється з Європою за виграними чемпіонатам. Ще один факт – на американському континенті жодна європейська команда не вигравала чемпіонат світу.

Зірка матчу: Ліонель Мессі

Якщо Німеччина сильна командою, і у неї немає одного лідера, то в Аргентині багато хто сподівається на Мессі. Він – найкращий футболіст сучасності, але багато хто відзначає, що стати в один рівень з Пеле і Марадоною йому не дозволяють тільки звершення на рівні збірної. Сьогодні у Мессі шанс, якого життя йому більше може і не подарувати – на перемогу на чемпіонаті світу всього один шанс і немає сумнівів, що Мессі зробить все, щоб після матчу підняти над головою Кубок світу.

Кого не побачимо:
На обидві команди в лазареті тільки німецький захисник Мустафі, але він особливої погоди в команді не робить. В Аргентини відновилися після травм Агуеро і Ді Марія, але чи ризикне Сабелья їх випустити зі стартових хвилин?