Керівників КМДА і правоохоронних органів столиці притягнуть до відповідальності – Генпрокурор

19 Липня 2014 09:00
КМУ

КМУ

Незважаючи на публічну заяву генпрокурора і звернення на адресу працівників київської міліції та КМДА про прийняття невідкладних заходів для наведення порядку в столиці та вирішення питання про незаконне захоплення адміністративних будівель, відповідальні посадові особи проявляють злочинну бездіяльність.

Про це заявив генеральний прокурор України Віталій Ярема.

«Ситуація в центрі столиці залишилася без змін, де, як і раніше, продовжують перебувати особи незрозумілого походження. Прикриваючись Майданом, вони грабують, здійснюють заворушення, напади та інші злочини», – констатував Віталій Ярема.

Більше того, зазначив він, спостерігається значне погіршення криміногенної ситуації в центрі міста.

«Попереджаю керівників КМДА і правоохоронних органів столиці, що у разі невиконання ними своїх службових обов’язків, вони будуть притягнуті до відповідальності», – зазначив генпрокурор.

Також він попередив, що зволікання з вирішенням зазначеного питання може призвести до трагічних наслідків, адже пристрій вибухнув в самому серці України.

Нагадаємо, вночі 18 липня цього року житель Одеської області, який тривалий час перебуває в наметі на Майдані Незалежності, підійшов до сцени на розі вул. Городецького та Хрещатик. У цей час у нього спрацював невстановлений вибуховий пристрій, внаслідок чого громадянин отримав осколкові поранення в області голови, тулуба і кінцівок. Після цього він був направлений в лікарню для надання медичної допомоги.

Джерело: "Сегодня"