Книжкову виставку «Великий, як народ» відкрито у бібліотеці «Джерело»

4 Липня 2014 16:39
www.day.kiev.ua

www.day.kiev.ua

З початку 2014 року, який оголошено Роком Т.Г.Шевченка в Україні, бібліотеки Централізованої бібліотечної системи «Свічадо» управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації організували та провели понад 30 заходів. В рамках Шевченківського березня відбувались літературні та художні конкурси, тематичні вечори та конкурси читань творів поета.

Пам’яті видатного українського поета Т.Г.Шевченка у бібліотеці «Джерело» розгорнуто книжкову виставку «Великий, як народ». На виставці експонується понад 60 видань, які розповідають про багатогранність діяльності Тараса Григоровича Шевченка у різних сферах суспільного життя та акцентують увагу на значенні його спадщини для української історії, культури та літератури.

Виставка складається із 4 розділів: «Великий син великого народу», «Життя поета і художника Тараса Шевченка», «Слово Шевченкове – живе і вічне», «І лине над землею Шевченкове слово». Інформаційні, документальні та художні матеріали, які представлені на виставці розкривають усі грані таланту геніальної людини, ім’я якої назавжди залишилось в історії України.

Шановні користувачі! Шанувальники творчості Т.Г.Шевченка мають змогу відкрити для себе маловідомі сторінки з життя геніальної людини. Бібліотека «Джерело» надає Вам можливість зачитуватись та зачаровуватись нев’янучим у своїй красі поетичним словом, захоплюватись безмежно багатим світом образів Тараса Шевченка. Книжкова виставка експонуватиметься для користувачів протягом липня місяця.

Джерело: eveningkiev.com