Куди піти з дитиною: гід на тиждень

28 Липня 2014 15:06
ladybird.kiev.ua

ladybird.kiev.ua

Якщо Ви ще не вирішили, як провести тиждень – ми підібрали різнопланові заходи, що проходитимуть у Києві.

Понеділок, 28-е липня

У Ботанічному саду Гришка виставка «Едемський сад». Буяння фарб, сонячні промені, що пронизують зелені крони, що ваблять голоси тропічних птахів і шум водоспаду вдалині … І кожен екзотична квітка здається неймовірною фантазією невідомого художника. На початку виставки Ви потрапляєте на експозицію екзотичних тварин. На ній представлені багато цікаві види рідкісних амфібій і рептилій Старого і Нового Світу.

На малят чекає київський зоопарк. Тварини від мавп до слона чекають на увагу.

Вівторок, 29-е липня

У Національному музеї українського народного декоративного мистецтва виставка Немеркнучий світ петриківського розпису. З колекції НМУНДМ. Дізнатися більше можна – тут.

У розважальному центрі «Атмосфера» унікальна виставка «Зоопарк під мікроскопом». Ця виставка «Зоопарк під мікроскопом» покаже вам незвичайну синю інфузорію у формі музичної труби. Ви отримаєте можливість розглянути знайому зі школи інфузорію-туфельку. Заглянете всередину рослинної клітини і зможете спостерігати процес фотосинтезу. На власні очі побачите живий кристал, зможете визначити натуральність меду та багато іншого – за допомогою 30-ти потужних мікроскопів! Дізнатися більше можна тут.

Середа, 30-е липня 

У Національному науково-природничому музеї виставка «Живі рекорди Гіннеса». Виставка налічує близько 200 видів рослин і тварин занесених до книги рекордів Гіннеса, екскурсовод розповість вам неймовірні факти. Дізнатися більше можна тут.

В аутлет-містечку «Мануфактура» відкрилась виставка проходить унікальна виставка «Музей історії моди». У колекції представлені модні ансамблі, що колись належали європейським світським дамам позаминулого століття: розкішні бальні сукні, накидки для відвідування опери, візитні туалети, весільні вбрання , прогулянкові костюми, зі смаком підібрані аксесуари. Ми будемо презентувати частину колекції 18 століття – костюми, особливостями яких були криноліни і турнюри. Кожен костюм має свою унікальну історію. Родзинкою виставки стане голландський світський костюм, з відповідними аксесуарами. Протягом виставки будуть проводитися лекції, не тільки з історії костюмів, представлених на виставці, а й з історії моди на території містечка Мануфактура. Дізнатися більше можна тут.

Четвер, 31липня

У Київському планетарії сферичний фільм «Космічна вікторина + Легенди про зорі». Захоплююча та містична подорож до зірок з науковою програмою. Початок о 13:00. Дізнатися більше можна тут.

На виставу запрошує дельфінарій Немо. Вистави заплановані на 15:00 та 18:00. Вартість квитків – 110 гривень у будні та 120 – на вихідних. Дізнатися більше можна тут.

П’ятниця,1-е серпня

Хочете поспостерігати за власною житиною та її талантами. Тоді Вам до KIDSWILL. Це місто, адаптоване для дітей, де кожен може грати в улюблену професію. Це дозволить дітям відкрити для себе світ дорослих, надихнутися майбутнім. А от батькам – зрозуміти на що звернути увагу на вибір дитини. KIDSWILL відкрився в торгівельно-розважальному комплексі Art Mall. Детальніше про нього можна дізнатися тут.

У торгово-розважальному центрі «Дрім таун» EKZOLAND. Це – справжній зоопарк самого сучасного формату. Тут, на третьому поверсі першої черги ТРЦ ви можете побачити ущелину з величезними варанами, водойма зі скатами, обширний вольєр з лемурами, печеру з летючими мишами, мавпочок игрунок, папуг жако і какаду, крокодилів, пітонів і інші живі експонати. Організатори проекту намагалися, щоб кожна експозиція привертала до себе увагу і дивувала. Дізнатися більше можна тут.

Субота, 2серпня

У київських кінотеатрах фільм «Оз: Повернення в смарагдоме місто». Минув деякий час з моменту подорожі Дороті та її друга Тотошки в чарівну країну Оз. І ось, Дороті знову повертається туди і бачить жахливу картину: це місце перетворилося на похмуре пустельне царство. Але найстрашніше полягає в тому, що пропали її друзі – Лев, Опудало і Залізний Дроворуб. Вона вирішується з’ясувати, що ж тут сталося, і відправляється виручати своїх друзів. Дізнатися більше можна тут.

У розважальному центрі «Блокбастер» центр для дітей «Kid Ландія». Це масштабний інтерактивний розважальний парк, загальна площа якого становить 4 500 квадратних метрів. У КідЛанд діти зможуть освоїти різні професії, відчути себе дорослими, зрозуміти як працює економіка, навчитися відповідальності і самостійності. Цікова буде і їхнім батькам. Дізнатися більше можна тут.

Неділя, 3серпня

Торгово-розважальний центр Караван запрошує що вихідних дітей та їхніх батьків на виставу, де кожен може стати учасником відомої Школи Чаклунства «Хогвартс» і зануритись у світ фізики та хімії. А ще – доторкнутися до «сухої криги». Дізнатися більшеможна тут.

У музеї популярної науки та техніки «Експериментаріум» шоу «Експерименти на кухні». Тут Ви дізнаєтесь: що таке хімія і як вона працює. А ще – побачите хімічні експерименти. Дізнатися більше можна тут.