Київрада розглядає питання підвищення проїзду у транспорті

17 Липня 2014 10:46
kyiv.biznesoblast.com

kyiv.biznesoblast.com

Користування громадськім транспортом у столиці найближчим часом може подорожчати. Таку інформацію повідомила 10 липня депутат Київської ради Галина Янченко, передає «5 канал».

Про можливе подорожчання послуг транспорту вона повідомила одразу після закінчення засідання профільної комісії Київської міської ради.

«Заступник голови КМДА Костюк пропонує перекласти з хворої голови на здорову і скинутись дружненько киянам, щоб покрити борги громадського транспорту. Серед сюрпризів, що можуть чекати нас найближчим часом – 247 млн. грн. коштів платників податків на дотацію ‪для «Київпастранс» (наступного тижня), підвищення проїзду в метро до 3 грн. (в перспективі, але не далекій), платний проїзд для учнів (проїзний в районі 30 грн./міс.)», – сказала Янченко.

Вона зазначила, що вважає за потрібне проведення аудиту комунального підприємства перед тим, як остаточно вирішувати питання дотації «Київпастрансу» з міського бюджету.

«Перш ніж залазити в кишені киян на 247 млн. грн.., варто все зрозуміти справжній обсяг не(до)облікованих коштів «Київпастрансу» і провести серйозний фінансовий аудит», – підкреслила депутат.