МОЗ продовжує шукати експертів для розробки реформ

17 Липня 2014 11:45
svidomo.org/defend_article/25848

svidomo.org/defend_article/25848

Міністерство охорони здоров’я продовжило термін подачі заявок на конкурс на створення експертної групи для розробки стратегії та поетапного плану проверення медичної реформи в Україні. Ця консультативна група допоможе розробити проект Національної стратегії побудови нової системи охорони здоров’я в Україні на період 2015 – 2025.

Кінцевий термін подання заявок: 18 липня 2014 року, 18.00 за київським часом. Технічне завдання для Стратегічної дорадчої групи з питань охорони здоров’я України. Компетенції для відбору експертів для участі у СДГ. Потенційні кандидати повинні подати такі документи:

– резюме

– мотиваційний лист із зазначенням своєї кваліфікації в одній із вищезазначених галузей (блоків ВООЗ) та пояснення внеску кандидата в деталях до формування цих блоків

– рекомендаційні листи (бажано від визнаних міжнародних організацій, що працюють в секторі охорони здоров’я)

Електронна адреса для подачі документів: gol@moz.gov.ua (контактна особа Інна Голованчук), healthSAG@irf.ua (контактна особа Олена Кучерук)

Проект медичної реформи планується розробити до 2015 року, щоб вже з наступного року починати його втілення. До розробки запрошуються як українські, так і міжнародні консультанти. Всю інформацію щодо конкурсу та критеріїв відбору можна знайти тут.