Микола Томенко:Головне завдання перевиборів ВР – ліквідація сепаратистів і терористів всередині парламенту

27 Липня 2014 13:18
tomenko.ua

tomenko.ua

На думку народного депутата, радника Президента України Миколи Томенка, дуже добре, що зараз вже і противники дострокових виборів заявили про загрозу «другого фронту» боротьби проти України.

«Я повністю це підтримую, з єдиним уточненням, що «друга лінія» фронту проти України проходить посередині залу пленарних засідань українського парламенту. Бо з одного боку сидять 3 фракції (з них одна вже розпущена, а дві – діючі), які в більшості своїй є ідеологами, натхненниками, фінансистами чи прихильниками терористів і сепаратистів в Україні», – зазначив народний депутат під час брифінгу у ВР.

Тому, на його переконання, для того, щоб перемогти на головному фронті і звільнити Україну від терористів та сепаратистів, треба якнайшвидше знищити терористів і сепаратистів у Верховній Раді.

«Це можна зробити без автоматів, шляхом виборів. Тому головне завдання дострокових виборів, які мають відбутися 26 жовтня 2014 року, – знищення «другого фронту» у складі українського парламенту і обрання такої Верховної Ради, яка би законодавчо та політично та допомагала боротьбі за єдність, неподільність і цілісність України на головному фронті», – підсумував Микола Томенко.