На Троєщині закривають “розливайки”

8 Липня 2014 12:14
topnews.kiev.ua

topnews.kiev.ua

Столичний район Троєщина вирішили зачистити від «розливайок», в яких вечорами торгують алкоголем. Черговий рейд з виявлення таких «кафе» з подальшим демонтажем, провели в понеділок увечері представники Деснянської РДА, районного відділу благоустрою та представники міліції, пише “Сегодня”.

«Точок, де продають алкоголь, на Троєщині дуже багато. Ми вже два місяці з ними воюємо, і доведемо справу до кінця. Споювати молодь та мешканців району ми не дозволимо! Рейди проводимо вечорами, оскільки ці точки відкривають в нічний час, а вдень вони стоять закриті. За два місяці ми демонтували вже 40 з 69 таких точок. Але на жаль – їх власники ставлять кіоски в інших місцях по району », – розповів« Сегодня »Петро Кузик, голова Деснянської РДА.

Продаж горілки на розлив – досить прибутковий бізнес. За словами влади, такий кіоск може приносити господареві близько 600 гривень кожен вечір. Власники точок неодноразово пікетували райадміністрацію і вимагали дозволу на роботу, але в РДА категоричні: «Будемо боротися з розливайках, поки не закриємо всі!».

Джерело: eveningkiev.com