Під будівлею Нацради зібрався пікет

18 Липня 2014 14:42
uk.wikipedia.org

uk.wikipedia.org

У Києві активісти вимагають від Національної ради з питань телебачення і радіомовлення припинити трансляцію російських телеканалів в Україні.

Зараз під будівлею Нацради в центрі столиці – десять актівістов.Участнікі пікету тримають плакати “Ні кремлівській пропаганді”, “Геть російське ТБ з України”.

“Вимагаємо негайно вжити всі необхідні заходи з припинення трансляції на території України російських телеканалів “Россия 1”, “НТВ”, “ТНТ”, “Петербург 5”, “Звезда”, “Рен ТВ” та інших”, – йдеться у відкритому зверненні громадських діячів до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, оприлюдненому в п’ятницю в Києві під час пікетування будівлі Нацради.

У зверненні зазначається, що російські телеканали неодноразово довели, що є пропагандистською машиною Кремля, “який є ініціатором війни з Україною”.

Як повідомлялося, в четвер Нацрада на своєму засіданні вирішив звернутися до суду з приводу позбавлення ліцензій проавйдеров, що незаконно транслюють російські телеканали “Россия 1”, “НТВ”, “ТНТ”, “Петербург 5”, “Звезда”, “Рен ТВ”.

Джерело: "Сегодня"