Підготовка до опалювального сезону в Києві йде за рахунок коштів райадміністрацій

8 Липня 2014 08:44

leonbm.com.ua

leonbm.com.ua


Департамент Київської міської державної адімінстрації з житлово-комунальної інфраструктури не отримав коштів для підготовки до опалювального сезону в Києві, поки що підготовка йде за рахунок коштів райадміністрацій. Про це під час засідання постійної комісії Київради з ЖКХ повідомив голова департаменту Дмитро Новицький.
За його словами, для підготовки міста до опалювального сезону потрібно 130 млн грн. Однак поки ці гроші департамент не отримав.
На запитання депутатів з постійної комісії Киівради з ЖКХ, чому в звітах місто наразі підготовлено до опалювального сезону на 42%, Новицький повідомив, що роботи відбуваються за рахунок райдержадміністрацій.
“Зараз ті заходи, які відбуваються, відбуваються на рівні районних державних адміністрацій за рахунок коштів, які надходять за квартирну платню – там є певна частина”,- повідомив Д. Новицький
Він зазначив, що наразі зроблені кошторисні розрахунки щодо підготовки до опалювального сезону. І більшість з них вже проходить експертизу. Самі ж роботи розпочнуться, коли департамент отримає кошти.
Нагадаємо, опалювальний сезон в Києві почнеться з жовтня.

Джерело: УНН