Порушино справу за фактом нападу на кіоски в Дарницькому районі

10 Липня 2014 09:49

urr.org.ua

urr.org.ua


9 липня міліція відкрила кримінальне провадження за фактом пошкодження невідомими в камуфляжній формі з бейсбольними бітами кіосків по вул. Привокзальній в Дарницькому районі.

8 липня, близько 22.00 години надійшло повідомлення про те, що по вул. Привокзальній група невідомих у камуфляжній формі з бейсбольними бітами громить кіоски. В ході перевірки було встановлено, що о 20:00 в чергову частину міліції надійшла інформація про те, що по вул. Славгородській, 47 біля одного з ресторанів знаходиться більше 30 чоловік у камуфляжній формі. Автопатруль, що прибув на перевірку, виявив за цією адресою дев`ять автомобілів різних марок.

Відзначається, що номери автомобілів відрізнялися від державних номерних знаків встановленого зразка і містили лише перші літери ВН, решта були заклеєні червоною стрічкою.

На зазначених автомобілях пересувалась група чоловіків з 30 чоловік у камуфляжній формі, які повідомили, що зупинилася біля парку, щоб відпочити. На прохання пред`явити документи зазначені особи сіли в авто і проїхали до вулиці Привокзальної. Зайшли у встановлені кіоски і, грубо порушуючи громадський порядок, бейсбольними битами почали пошкоджувати обладнання.

Працівникам кіосків невідомі пояснили, що діяльність цих торгових закладів заважає суспільству. Після чого такі ж невідомі вчинили погроми і на вул. Тростянецької, 3.

Слідчим відділом Дарницького РУ ГУМВС України в місті Києві за фактом вчинення хуліганських дій розпочато кримінальне провадження за ст. 296 КК України – «Хуліганство».

Джерело: kyiv.comments.ua