Сергій Рибалка: За Блохіна зі мною навіть ніхто не вітався

8 Липня 2014 10:05

facebook.com/posypayko

facebook.com/posypayko


Півзахисник київського Динамо Сергій Рибалка розповів про те, чому передумав йти з клубу після зміни головного тренера команди.
“Змінилася ситуація, коли Сергія Станіславовича (Реброва – прим. ред.) призначили головним тренером. Він в інтерв’ю згадував моє прізвище. Я говорив в інтерв’ю, що не потребую київського Динамо, напевно, тоді, коли був Олег Володимирович Блохін. Коли я приїжджав на базу, зі мною навіть ніхто не вітався. Ніхто не звертав на мене уваги, наче я не з київського Динамо. Я розумів, що цій команді я не потрібен. Не хотілося часто ходити по орендах, тому що якщо кожні півроку міняєш колектив, потрібно познайомитися, якийсь час йде на адаптацію. Якщо не потрібен Динамо, краще продати, щоб не мучити себе, коли ти не знаєш, де будеш грати далі і до останнього вирішувати якісь проблеми, питання. Тому я тоді так сказав”, – розповів Сергій Рибалка.
Нагадаємо, Ігор Суркіс відправив Олега Блохіна у відставку 16 квітня після програного матчу Шахтарю 0:2. Коментуючи відставку головного тренера, Ігор Суркіс заявив, що Блохін не впорався із завданнями, які були перед ним поставлені. У неділю, 18 травня, київське Динамо обіграло Зорю з рахунком 3:1 в матчі останнього туру чемпіонату України. Відразу після закінчення матчу Ігор Суркіс призначив Сергія Реброва головним тренером команди.
“Розмовляв з Ігорем Михайловичем Суркісом. За його словами, він вірив у мене завжди. Він говорив, що, можливо, влітку буде інший тренер – дивлячись, як буде Динамо виступати. Він вірив, говорив, що команді я потрібен. За це йому велике спасибі, він підтримував мене завжди”, – зазначив півзахисник.
Рибалка: Приїхав у Київ, але відчув себе, як у чужій команді
“Сергій Ребров мені подзвонив, сказав, щоб я раніше вийшов з відпустки, почав раніше тренуватися, оскільки багато пропустив. Сказав, що розраховує на мене. На перших зборах я себе досить нормально проявив. Ось їду на другі збори. Сподіваюся залишитися в київському Динамо. Сподіваюся, що тренер буде на мене розраховувати”, – додав Рибалка.
Зазначимо, що з січня 2013 року Сергій Рибалка грав в оренді в чеському Словані. За півтора сезони півзахисник забив 11 голів і віддав 5 результативних передач у 50 матчах. В останньому розіграші Ліги Європи Рибалка забив два голи – у ворота італійського Удінезе та німецького Фрайбурга.

Джерело: sport.ua