Слов’янські ігрища в Парку Київська Русь

30 Липня 2014 15:00

mydim.ua

mydim.ua


2–3 серпня 2014 року Древній Київ у «Парку Київська Русь» запрошує вас на розважально-пізнавальну програму «Слов’янські ігрища».
Пориньте у веселий світ слов’янських ігор і забав. У ці дні до Древнього Києва завітає богиня кохання, юності й краси Лада. Наші предки вважали її покровителькою закоханих і сімей. І завітає вона не сама, а зі своїм сином Лелем. А за повір’ям, той, хто почує звуки сопілки Леля, обов’язково закохається. Тож, якщо ви самотні, цього дня у вас буде шанс зустріти свою долю, а якщо ви вже знайшли свою другу половинку, зможете освіжити свої романтичні почуття.
Додадуть позитивного настрою також виступи кінної дружини князя київського. Вершники продемонструють вам свою вправність у джигітовці та верховій стрільбі з лука.
А ще влаштують змагання за кращого княжого коня і навіть покажуть оригінальний «кінний балет».
Якщо бажаєте самі перевтілитись у витязя чи богатирку, до ваших послуг костюмерна, середньовічний тир та Княжа конюшня. Одягайте історичний костюм, беріть до рук лук та стріли, сідлайте найкращого коня — і ви уже в Середньовіччі.
Подаруйте собі, своїм рідним і близьким подорож до предків. Проживіть тисячу років за один день у Древньому Києві в «Парку Київська Русь»!

Джерело: kiev.glo.ua