Столична міліція затримала банду торговців зброєю

30 Липня 2014 10:05

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua


Міліція Києва затримала банду торговців зброєю, у якої вилучили понад 270 “стволів”.
Співробітники Управління із боротьби з організованою злочинністю столичного ГУМВС затримали банду торговців зброєю, у яких вилучили понад 270 одиниць вогнепальної зброї різного виду і боєприпаси.

За словами керівника міліції Києва Олександра Терещука, це одне з найбільших злочинних угруповань, затримане співробітниками київської міліції останнім часом. Всі 6 членів угруповання різного віку, найстаршому з них – 80 років.

“Після затримання під час проведення санкціонованих обшуків у приміщеннях зловмисників співробітники столичного УБОЗу вилучили 271 одиницю вогнепальної зброї. Зокрема серед іншого там було 42 кулемети різних систем і 185 пістолетів також різних марок.

Разом з тим виявлено та вилучено майже 2000 набоїв різного калібру, 24 магазини для патронів і 3 глушники.

Зараз вже підтверджені два факти продажу зброї членами цього угруповання та вилучено близько 5000 доларів США, які зловмисники отримали за ці два продані пістолети”, – зазначив Терещук.

Він також додав, що за цими фактами порушено кримінальні провадження за ст. 263 КК (незаконне поводження зі зброєю). Зловмисники затримані, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.