Столичні байдарочники та каноїсти виграли чемпіонат України серед студентів з веслування на байдарках і каное

7 Липня 2014 18:56

eb9f7999667d680af9a85b74d74700ee_L
У Дніпропетровську відбувся чемпіонат України серед студентів з веслування на байдарках і каное. У змаганнях взяли участь 83 спортсмени з 29 вищих навчальних закладів ІІІ-ІУ рівнів акредитації 11 областей України. Серед учасників 2 майстри спорту міжнародного класу, 76 майстрів спорту та кандидатів у майстри спорту України, чемпіони та призери міжнародних змагань.
У загальнокомандному заліку перше місце виборов Національний університет фізичного виховання та спорту міста Києва, на другому місці – Дніпропетровський інститут фізичної культури і спорту, третє місце – у Уманського педагогічного університету Черкаської області.
В особистому заліку найбільшу кількість нагород вибороли – Біляєв Олександр – Тернопільський національний педагогічний університет, Вергеліс Віталій – національний університет “Львівська політехніка”, Жмуцький Павло – Вінницький державний педагогічний університет, Єдина Тетяна – Національний університет фізичного виховання та спорту м. Києв.
545-2
За підсумками чемпіонату буде визначено склад збірної команди України для участі у чемпіону світу серед студентів, який відбудеться 15-17 серпня 2014року в Мінську (Білорусь).