У бібліотеці О.Герцена проходить антинаркотична інформаційно – просвітницька книжкова виставка

3 Липня 2014 15:29
www.nahalyavu.com

www.nahalyavu.com

Важливим напрямком роботи бібліотеки ім. О.Герцена Централізованої бібліотечної системи «Свічадо» управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації є пропаганда здорового способу життя, профілактика наркоманії серед дітей підлітків і молоді. Бібліотекарі ставлять перед собою мету – розширити інформаційний світогляд своїх користувачів і системно вести роботу з профілактики шкідливих звичок.

Про здоровий спосіб життя, непоправну шкоду від вживання наркотиків розповість користувачам книжкова виставка та огляд літератури, який підготували у бібліотеці. До уваги користувачів представлено профілактичну літературу про види наркотичних речовин, наслідки їх вживання для організму людини. Огляд літератури, підготовлений бібліотекарем І категорії Катуковою Тетяною Леонідівною піднімає тему шкідливих звичок, у тому числі й наркоманії.

Шановні користувачі! Книжкова виставка продовжить свою роботу до 7 липня. У бібліотеці можна отримати вичерпні відповіді на всі запитання щодо впливу наркотиків та шкідливих звичок на організм людини, особливо молодої.

Джерело: eveningkiev.com