У Деснянському районі перевірять роботу атракціонів

1 Липня 2014 18:04
k-z.com.ua

k-z.com.ua

Деснянській райдержадміністрації під головуванням заступника голови Деснянської райдержадміністрації Ірини Алєксєєнко проведено робочу нараду з керівниками атракціонів, які здійснюють свою діяльність на території Деснянського району. інформує прес-служба Деснянської РДА.

У зустрічі також взяли участь завідувач сектору з питань охорони праці Деснянської райдержадміністрації Юрій Бочаров та виконуючий обов’язки начальника відділу контролю за благоустроєм Руслан Передерій.

Під час наради присутні обговорили питання забезпечення належного технічного та експлуатаційного стану атракціонів та визначили заходи з підвищення рівня безпеки користувачів.

– Сьогодні на території Деснянського району працює близько ста атракціонів. Це – і механізовані пересувні атракціони підвищеної небезпеки, надувні батути-гірки, спортивні батути. Від їх безперебійної роботи залежить безпека дітей. Зараз посилимо контроль за роботою атракціонів особливо у парках “Деснянський”, “Молодіжний”, на ринку “Даринок”, у парку “Дружби народів”, – говорить Ірина Алєксєєнко.

Джерело: eveningkiev.com