У Києві презентують проект Energy Evolution.UA

9 Липня 2014 14:17
www.lselectric.com

www.lselectric.com

У столиці відбудеться презентація проекту Energy Evolution.UA – волонтерської ініціативи з розвитку культури енергоспоживання українців.

Прес-конференція відбудеться 10 липня (четвер) о 12.30 в прес-центрі ІА «УНІАН». Прес-конференція присвячену старту проекту Energy Evolution.UA – волонтерській ініціативі, що має на меті:
– Мотивувати людей берегти енергію на користь національної економіки;
– Підвищити культуру енергоспоживання;
– Зробити крок до енергетичної незалежності нашої країни.
Організатори проекту пропонують кожному українцю розпочати власну боротьбу за енергонезалежність. Адже, хоч ми і розуміємо, що вирішення цього завдання – справа комплексна і від державної стратегії з енергоефективності залежить не менш, життя вже навчило нас починати з себе. Зокрема, йдеться про прості та доступні для кожного українця дії, такі як: вчасно закритий кран або вимкнене світло, утеплення оселі чи використання енергозберігаючих ламп. Проте, саме такі прості речі дозволять скоротити споживання природного газу на 45,8% (29,3 млрд. м3) – це більше, ніж Україна імпортувала з РФ у 2013 р. При цьому в кишені кожної сім’ї залишиться зайвих = зекономлених понад 2500 гривень.
Під час прес-конференції Ви
Дізнаєтеся більше про захід від її організаторів та партнерів.
Познайомитесь з програмою запланованих дій та з тим, що вже зроблено.
Зможете долучитися до діяльності команди волонтерів та вплинути на становлення енергетичної незалежності України.
Отримаєте всі необхідні матеріали для поширення серед вашої аудиторії.
Разом з організаторами дасте відлік часу (24 години) учасникам кінофестивалю Crazy Cameraman Cinema Fest, які в підтримку проекту почнуть зйомку короткометражних фільмів, присвячених темі енергозбереження.
Серед спікерів:
Артур Денисенко, експерт Національного екологічного центру України.
Поліна Башкіна, громадський координатор ініціативи.
Марина Статкевич, координатор волонтерів.
Для акредитації звертайтесь, будь ласка, до Ольги Вакалюк, v.olga044@gmail.com, 067 235-85-52.
Інформаційна довідка про проект:
Energy Evolution.UA – це волонтерська ініціатива з розвитку культури енергоспоживання серед українців, що реалізується за експертної підтримки Національного Екологічного Центру України.
Проект не рекламує альтернативні джерела енергії, не має відношення до лобіювання законопроектів чи політичних сил. Його мета – енергетична еволюція України і виховання свідомості громадян щодо необхідності економити енергію, газ, воду і взагалі природні ресурси.

Джерело: civicua.org