У Межигір’я проблеми зі сміттям

7 Липня 2014 18:00
xvideos.org.ua

xvideos.org.ua

На більшій території Межигір’я підтримується чистота і порядок, але варто зазирнути в маловідвідувані місця, як відкривається зовсім інша картина. Між гольф-полем і набережною є великий яр, порослий акаціями. Туди не ходять відвідувачі і працівник Межигір’я сюди почав скидати поліетиленові пакети зі сміттям. Всередині пакетів пластик, пляшки і скошена трава. Наші кореспонденти нарахували чотири 40-літрових пакетів, скільки їх на території яру – невідомо. Хто засмічує територію Межигір’я, уточнити не вдалося, але навряд чи скошену траву в поліетиленовий пакет запихали і скидали відвідувачів заповідника, пише “КП в Україні”.

Великі проблеми зі сміттям у Межигір’ї відзначалися в перші дні, коли резиденцію Януковича відкрили для всіх бажаючих. Через велике скупчення людей сміття не було куди складати і частина його була розкидана по території.

Нагадаємо, що в середу в зоопарку Межигір’я отруїли шістдесят качок.

– При поверхневому огляді видно, що у всіх птахів запалені кишечники, – розповів Богдан Швайка, керівник зоопарку “Межигір’я”. – Ймовірно, хтось кинув отруту в годівниці у води.

Джерело: eveningkiev.com