У столиці відзначать День прапора

21 Липня 2014 14:13

Prapor

Мер Києва Віталій Кличко доручив провести у столиці у четвер, 24 липня 2014 р., святкові заходи до Дня національного прапора України.

Текст відповідного розпорядження оприлюднений на сайті Київської міської ради, пише УНН.

“З метою відзначення 24-ї річниці підняття українського національного прапора на щоглі біля будинку Київради на Хрещатику та беручи до уваги те, що підняття вперше в Києві 24 липня 1990 р. синьо-жовтого прапора мало велике духовне та політичне значення для побудови незалежної Української держави: провести 24 липня цього року у м. Києві урочисту зустріч керівництва Київської міської ради та виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації), депутатів Київради з учасниками історичної події 24 липня 1990 року (початок о 9:00 годині)”, – йдеться в розпорядженні.

Згідно з повідомленням, забезпечення підготовки та проведення такої зустрічі покладається на управління внутрішньої політики департаменту суспільних комунікацій, управління міжнародних зв’язків та організаційної роботи апарату виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та секретаріат Київради.