У суботу, 5 липня, у Києві проходитимуть сільськогосподарські ярмарки

4 Липня 2014 13:46

kiev.unian.ua

kiev.unian.ua


В цю суботу, у Києві нарешті проходитимуть традиційні сільськогосподарські ярмарки, на яких киянам та гостям столиці буде запропоновано різноманітні продукти харчування з багатьох регіонів України.
Як повідомляють у прес-службі КМДА, у цю суботу, 5 липня 2014 року, у столиці знову проходитимуть традиційні сільськогосподарські ярмарки.
«З метою більш повного задоволення потреб споживачів столиці сільськогосподарською продукцією та продуктами її переробки, якісною плодоовочевою продукцією», – розповідають у Київській державній адміністрації.
Ярмарки будуть проходити за наступними адресами:
– У Голосіївському районі на вул. Паньківській та вул. Академіка Заболотного, 20-А;
– Дарницькому районі на вул. Ревуцького;
– Деснянському районі на вул. О.Сабурова (у межах вул. О. Бальзака та просп. В.Маяковського), вул. Маршала Жукова (у межах вул. Волкова та просп. Лісового);
– Дніпровському районі на бульв. Праці, 3-9;
– Оболонському районі на вул. Л. Гавро, 1-9;
– Печерському районі на вул. М. Задніпровського (у межах бульв. Лесі Українки та вул. Щорса);
– Подільському районі на вул. Світлицького, 25;
– Святошинському районі на вул. Підлісній, 8;
– Солом’янському районі на просп. Комарова, 28 (у межах просп. Комарова та вул. Чумака), вул. Керченській (у межах вулиць Мартиросяна та Донецької);
– Шевченківському районі на вул. Подвойського, 2-12.
На ярмарках споживачам запропонують різноманітні продукти харчування у широкому асортименті: м’ясо та м’ясні продукти, риба та рибопродукти, картопля, овочі, фрукти, цукор, борошно-круп’яні вироби, олія, мед, консервовані продукти та інші продовольчі товари від безпосередніх товаровиробників, підприємств харчової та переробної промисловості з різних регіонів України за цінами на 10-15% нижчими від ринкових.

Джерело: OstanniPodii.com