Володимир Кличко: “Наступний бій буде цікавим…”

13 Липня 2014 21:52

Getty Images

Getty Images


Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBО, IBO і журналу The Ring Magazine Володимир Кличко розповів про підготовку до бою з Кубратом Пулєвим
“Мій наступний поєдинок пройде 6 вересня проти спортсмена, який був визнаний і знаходиться на першій сходинці рейтингів після чемпіона. Всіма критиками було визнано, що він є одним з найсильніших у важкій вазі. Спортсмен з Болгарії Кубрат Пулєв вже показав на прес-конференції свою впевненість, своє бажання стати чемпіоном. Він не програв жодного поєдинку і, я впевнений, що бій 6 вересня, коли мені знову доведеться відстоювати титули, які я об’єднував і захищав протягом тривалого часу, буде цікавим.
Я впевнений, що Кубрат Пулєв, на відміну від Девіда Хея і когось іще, не тільки на словах буде доводити, що він дійсно хоче завоювати чемпіонський титул, а й, найголовніше, він це покаже в ринзі. Я в цьому не сумніваюся. Підготовка вже почалася і я її буду продовжувати за схемою, яка використовується протягом уже багатьох років”, – зазначив Володимир.
Нагадаємо, що промоутерська компанія братів Кличків K2 Promotions виграла торги на поєдинок з Пулєвим. Поєдинок відбудеться 6 вересня в німецькому Гамбурзі.

Джерело: BigMir Спорт