Вихідні з дітьми: куди піти 26-27 липня

26 Липня 2014 00:15
charivne.info

charivne.info

Розповідаємо про всі цікаві та захопливі події, які можна відвідати на вихідних, 26-27 липня. Ми вибрали ті, які могли б зацікавити як твого малюка, так і тебе. Не важливо, чи плануєш ти провести ці вихідні зі своєю дитиною, племінником або молодшою ​​сестричкою – головне, що наша програма підкаже захід на кожен смак.

Кіно

Чарівний футбол 3D

Выходные с детьми: куда пойти 26-27 июля

Історія Амадео, сором’язливого хлопчика з добрим серцем, і його друзів – відважних футболістів, за допомогою яких Амадео повинен повернути собі честь, гідність і справжню любов. Це фільм про дружбу, вірність і пристрасть, дія якого розгортається на футбольному полі.

Освіта

«Сімейна неділя»

Выходные с детьми: куда пойти 26-27 июля

PinchukArtCentre, вул. Велика Васильківська / Басейна 1/3-2. 27 липня, 12:00.

Після короткої екскурсії по частині експозиції юні відвідувачі візьмуть участь у тематичному майстер-класі. Спеціально розроблені навчальні матеріали допоможуть дітям зрозуміти як оглядати художні твори, які проблеми піднімають художники, чого слід очікувати від музею. Заняття проходять в групах 4-6 і 7-9 років.

Для участі необхідна реєстрація: +38 (044) 590 08 58, info@pinchukartcentre.org

Спорт

Заняття «для новачків» з катання на роликах

Выходные с детьми: куда пойти 26-27 июля

вул. Червоноармійська, 55. 27 липня. Заняття для дітей 4-6 років – 17:30, для дітей 7-12 років – 19:00.

Заняття пройдуть у двох групах – «для новачків» та дітей, що продовжують навчання. Дітей навчать безпечному катанню, гальмуванню, приземленню, поворотам, слалому, а також граємо в ігри на роликах. Для участі необхідна реєстрація в спільноті KidsGuide.

Вступне заняття зі скелелазіння на скеледромі Up!

Выходные с детьми: куда пойти 26-27 июля

пр. 40-річчя Жовтня, 27. 26 липня, 13:00.

Дітей очікує ігрове заняття з досвідченим тренером, який покаже кожній дитині, як лазити по скелях і як дотримуватися техніки безпеки, а також допомагатиме хлопцям у процесі тренування. Для участі необхідна реєстрація в спільноті KidsGuide.

Йога для дітей від 2-х до 4-х років

Выходные с детьми: куда пойти 26-27 июля

Студія йоги «АТМА», пр-т Перемоги, 121-Д. 26 липня, 14:30.

Програма заняття складається з елементів йоги та оздоровчої гімнастики для дітей. Вправи подані в ігровій формі, що дасть можливість дитині легко виявити свою активність. А виконання їх в парі з мамою дозволить поліпшити взаєморозуміння з малюком. Пальчикові ігри та веселі історії не дадуть занудьгувати непосидькам.

Екскурсії

Подорож у світ футболу

Выходные с детьми: куда пойти 26-27 июля

НСК «Олімпійський», вул. Червоноармійська, 55. 26 липня, 15:00.

Якщо твоїй дитині від 4 до 16 років і вона любить футбол, то ця екскурсія для неї. Під час екскурсії вона побуває за лаштунками найбільшого футбольного стадіону України, відвідає роздягальні гравців національної збірної і футбольного клубу «Динамо», пройде по тунелю до яскравого світла, побачить стадіон з висоти другого ярусу, де відкривається приголомшливий панорамний краєвид. Для участі необхідна реєстрація в спільноті kidsguide.

Квест «Знайомтеся, наші сусіди!»

Выходные с детьми: куда пойти 26-27 июля

Музей «Андріївська церква», Андріївський узвіз, 23. 27 липня, 12:00.

Дитину та її батьків чекає пізнавальна екскурсія по музею Андріївська церква та знайомство з пам’ятками, розташованими по сусідству, творчі завдання, ребуси, шифри і логічні загадки. Квест призначений для дітей 8-12 років. Для участі необхідна реєстрація в спільноті KidsGuide.

Екскурсія для дітей на трамвайчику «Казковий ліс»

Выходные с детьми: куда пойти 26-27 июля

Станція метро «Оболонь», біля торгового центру «Метрополіс». 26 липня, 11:00.

Діти зможуть здійснити трамвайну прогулянку за маршрутом Оболонь – Пуща Водиця. Спеціально розроблена екскурсія для малюків розповість цікаві історії про приміські місцевості Києва і їх жителів. Вони проїдуться по Куренівці, Виноградарю, по дачних поселеннях і побачать ще безліч визначних пам’яток.

Дозвілля

Похід у зоопарк

Выходные с детьми: куда пойти 26-27 июля

просп. Перемоги, 32. З 9:00 до 19:00.

Дитина особисто може познайомитися з екзотичними тваринами, рептиліями і тими чотириногими друзями, яких вона бачила до цього тільки на картинках.

Арт-пікнік Слави Фролової

Выходные с детьми: куда пойти 26-27 июля

ВДНХ. Всі дні 26-27 липня.

Масштабний сезонний проект ПАРКУ МИСТЕЦТВ запропонує глядачеві зробити перший крок назустріч новому, приємному, захопливому стилю проведення часу, а в цілому – перший крок до культурного розвитку країни. Це гарний спосіб приємно провести час, не покидаючи місто в теплу пору, вибрати ряд цікавих заходів для себе і своїх дітей, при цьому отримуючи багато нової, цікавої інформації, пов’язаної, в першу чергу, з українською культурою та мистецтвом.

Джерело: Афіша