З 1 серпня авіарейс “Київ-Дубаї” закриють

1 Липня 2014 18:07
www.avianews.com

www.avianews.com

Авіакомпанія Emirates (ОАЕ) з 1 серпня 2014 року припинить виконання щоденного рейсу Київ-Дубаї. Як повідомив представник авіакомпанії, таке рішення пояснюється зниженням попиту через ситуацію в Україні, пише Інтерфакс-Україна.

У компанії відзначили, що ті пасажири, які придбали квитки на вказаний рейс на період після 1 серпня, будуть пересаджені на рейси альтернативної авіакомпанії.

Як повідомлялося, авіакомпанія Emirates 19 січня 2014 року виконала перший рейс за маршрутом Дубай-Київ в міжнародний аеропорт “Бориспіль” на широкофюзеляжному літаку Airbus 340-500.

Тоді компанія зазначала, що з її виходом на цей сектор ринку частотність рейсів між “Борисполем” і аеропортом Dubai International зросте на 30%, і з урахуванням високої місткості літака, що використовується компанією, можна очікувати суттєвого зростання трафіку між країнами. В залежності від ситуації і зростання пасажиропотоку, компанія також планувала розглядати використання літаків більшої місткості на цьому маршруті, прогнозувала в 2014 році перевезення 130-150 тис. пасажирів і середню завантаження 70-80%.

Авіакомпанія Emirates була заснована в 1985 році. Парк літаків компанії налічує більше 200 пасажирських літаків Boeing і Airbus.

Джерело: eveningkiev.com