Знайди купальську папороть у Древньому Києві!

4 Липня 2014 15:24

http://mydim.ua/

http://mydim.ua/


Івана Купала — свято краси, любові та неймовірних чудес. В цей час сонце у воді купається, мавки з лісовиками водять хороводи, а з-під землі з’являються скарби. У ще в купальську ніч можна знайти легендарний цвіт папороті, який відкриває таємні знання.
Цьогоріч святкування Івана Купала в Древньому Києві у «Парку Київська Русь» відбудеться 5–6 липня. І хтозна, можливо, саме тут, у місці, де відроджується стародавнє місто наших предків, ви й знайдете цвіт папороті.
У Древньому Києві ви поринете у світ слов’янських міфів і легенд, долучитесь до стародавніх купальських забав. Мешканці міста підготували для вас театралізовані вистави та кінно-трюкові шоу, ігри й розваги.
Як і годиться у це свято, обов’язково буде спалювання опудала Купали, ворожіння на долю та стрибки через багаття.
Також відбудеться молодіжний фестиваль, у якому юнаки та дівчата, об’єднавшись у команди, випробують свою спритність та кмітливість у веселих квестах та конкурсах. Вони кидатимуть списи і перетягуватимуть канати, стрілятимуть з лука і танцюватимуть.
Святкування продовжиться у форматі нічної вечірки. Вас до ранку розважатимуть кращі діджеї та МС.
Усім гостям Древній Київ у «Парку Київська Русь» підготував приємний сюрприз! Кожен, хто завітає в костюмі* міфічного персонажа (наприклад, мавки, відьми, лісовика, русалки, водяника, баби-яги, кікімори, солов’я-розбійника, змія-горинича, богатиря), отримає знижку на вхідний квиток 50 %!
* Костюм передбачає цілісність і довершеність обраного образу (одяг, взуття, макіяж, прикраси, маски, аксесуари типу мітли чи ступи вітаються:)).
Тож, поспішайте, придумуйте образ і вперед — на купальські забави до Древнього Києва!
Древній Київ у «Парку Київська Русь» розташований у с. Копачів Обухівського району Київської області. Дістатись можна маршрутними автобусами від ст. м. Видубичі або власним транспортом.
Деталі на сайті: www.parkkyivrus.com