Безкоштовна подорож без віз та валіз

28 Серпня 2014 12:08

kyiv.comments.ua

kyiv.comments.ua


А ви любите подорожувати? Якщо так, АРТ-ПІКНІК Слави Фролової запрошує вас у мандрівку! І, тільки но уявіть, для цього вам не знадобиться ані закордонний паспорт, ані віза, ба навіть гроші, адже усі заходи на проекті безкоштовні! «Міжнародні тижні», – так називається напрямок АПСФ, який занурює киян та гостей столиці у національний колорит однієї з країн. У цьому році на проекті вже відбулися «подорожі» до Корейської Республіки, Італії та Латинської Америки.

На тижні Кореї, країни де поважають традиції, але йдуть у ногу з сьогоденням, гості АРТ-ПІКНІКУ Слави Фролової навчилися плести корейські вузли, побували на справжній чайній церемонії, ознайомились з азами мистецтва тхеквондо. Усі бажаючі скуштували та перейняли рецепти готування національних страв, вивчили рухи популярного в усьому світі танцювального стилю K-POP, а особливий колорит створив виступ ансамблю традиційних танців та виставка корейського живопису.

На тижні Італії відвідувачі АПСФ поринули у середземноморський колорит. Протягом «подорожі» вони знайомилися з танцями епохи відродження, відвідували лекції про мистецтво, вивчали італійську мову, споглядали виставку венеціанських масок ручної роботи. На гастрономічному ярмарку «Італійські канікули» гості мали змогу дегустувати та придбати пікантні сири, різноманітні десерти, закваски, напої на основі італійських вин та багато іншого. А на майстер-класах з кулінарії навчилися власноруч готувати «живу» пасту та лімончело.

Просто неможливо було залишитися байдужим до запальної атмосфери позитиву та енергії на тижні Латиноамериканської культури – феєрверку музики та танців. Відвідувачів вражав сальса-перфоменс кращих київських шкіл, пісні кубинського тріо, містерія танго, карнавальний хід барабанщиків. Гості АРТ-ПІКНІКУ не лише споглядали видовища, але й освоїли базові рухи Капуейра – національного бразильського бойового мистецтва.

День Незалежності святкували в українських традиціях: з рушниками і варениками. А вже з 27 серпня усіх чекає насичений тиждень в традиціях самої емоційної країни Європи – Іспанія. Щодня для всіх киян і гостей міста буде представлена цікава і захоплююча програма: майстер-класи та семінари на самі різноманітні теми.

АРТ-ПІКНІК Слави Фролової відкритий протягом ще двох місяців, впродовж яких відбудуться тижні Японії, Франції, Грузії. Не пропустіть нові «Міжнародні тижні», які гарантовано подарують вам яскраві емоції та приємні спогади.

Джерело: kyiv.comments.ua