До восьми років в’язниці загрожує “мінерам” столичного метро

18 Серпня 2014 11:28
ukrnews24.net

ukrnews24.net

У столиці вчора «замінували» станцію метро «Петрівка». «Анонімне повідомлення надійшло о 14:40. На місце одразу ж виїхали фахівці вибухо-технічних служб, кінологи і співробітники МНС. Станцію закрили на вхід і вихід, а всіх пасажирів евакуювали. Але повідомлення виявилося неправдивим. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження», – розповіли в столичній міліції.

Там же додали, що відомості про подію внесені до Єдиного облік Оболонського районного управління міліції, і зараз правоохоронці вживають усіх необхідних заходів, щоб встановити особу що повідомив про замінування.

Попередній раз, 14 серпня, телефонні хулігани попередили про мінування метро «Вокзальна» і «Поштова площа». Всього ж, за даними правоохоронців, за останні 7 місяців надійшло понад 230 анонімних повідомлень про замінування різних об’єктів у місті. Міліція в хуліганстві підозрює вісьмох людей: їхні особи вже встановлені, вживаються всі необхідні заходи щодо їх затримання. Телефонним «мінерам» загрожують штрафні санкції або позбавлення волі на строк до 8 років. Крім того, хуліган оплачує всі витрати, пов’язані з виїздом (перевірка одного об’єкта становить понад 30 тис. грн).

Джерело: "Сегодня"