Два голи Ярмоленко принесли Динамо перемогу над Чорноморцем

31 Серпня 2014 09:30

fcdynamo.kiev.ua

fcdynamo.kiev.ua


Київське Динамо в матчі п’ятого туру Прем’єр-ліги здобуло перемогу над одеським Чорноморцем.

Перший тайм пройшов за повного домінування київського Динамо. Єдиний свій момент Чорноморець створив на 3-й хвилині, коли Балашов вийшов до воріт лівим флангом і пробив в ближній кут, але там стояв Шовковський.

Надалі Динамо повністю контролювало гру, володіло м’ячем, пресингувало суперника, вміло футболісти грали на підборі і на швидкості створювали напругу біля воріт Безотосного.

Моментів Динамо створило достатньо, але забило лише раз. Андрій Ярмоленко, перебуваючи за межами штрафного на правому фланзі, підправив м’яч під ліву ногу і пробив у дальній кут в притирання зі штангою.

Після перерви Чорноморець додав у швидкості і вирівняв гру. Динамо не поспішало йти вперед так, як робило це в першому таймі, зменшило темп і у Чорноморця стали з’являтися напівмоменти.

Рівну гру другого тайму струснув новачок Динамо поляк Лукаш Теодорчик. 10 секунд знадобилося йому, щоб записати на свій рахунок гольову передачу. Лукаш прострілив з лівого флангу, Безотосний не зміг зафіксувати м’яч і Ярмоленко, що підбіг, відправив м’яч у сітку воріт.

2: 0 – впевнена Динамо, практично без зусиль, над Чорноморцем і команда Реброва продовжує погоню за Шахтарем, якому програє 2 очка. На очко від Динамо відстає Дніпро, але дніпропетровці мають гру в запасі – в неділю їм належить зіграти свій матч п’ятого туру проти Ворскли.

Динамо – Чорноморець 2: 0
Голи: Ярмоленко, 20, 86

Джерело: BigMir Спорт