II літні Юнацькі Олімпійські ігри – відкрито

17 Серпня 2014 11:32

noc-ukr.org

noc-ukr.org


Неймовірне шоу подарували організатори усім, хто мав можливість чи на стадіоні, чи то біля екранів спостерігати за урочистою церемонією відкриття II літніх Юнацьких Олімпійських ігор, які з 16 по 28 серпня проходитимуть у китайському Нанкіні.

3800 атлетів з понад 200 країн світу та 42 мільйони вболівальників і прихильників спорту насолоджувались фантастичним дійством.

Особливістю цієї церемонії стало те, що команди одразу розташовувалися на трибунах, а лише прапороносці своїх країн проходили коло пошани всім стадіоном. Нагадаємо, що честь пронести стяг України отримала тхеквондистка Юлія Міюц.

Але всі інші традиції залишились незмінними – підняття прапора країни-господарки та Міжнародного Олімпійського Комітету, звучання гімну, клятви спортсмена, атлета і судді.

Ну і звісно ж всі з нетерпінням очікували запалення Олімпійського вогню, організатори не розчарували.

То ж II літні Юнацькі Олімпійські ігри – відкрито! 12 днів неймовірних пристрастей та емоції вже готові подарувати нам найкращі атлети світу.

Нагадаємо, що Україну на цих престижних змаганнях у Нанкіні представляють 58 олімпійців з 20 регіонів України. Наші спортсмени вестимуть боротьбу у 22 з 28 видах спорту. Всього на Іграх буде розіграно 222 комплекти нагород.

Успіхів тобі, юнацька збірна України!

Джерело: noc-ukr.org