Куди піти з дитиною: гід на тиждень

5 Серпня 2014 12:29
blogs.amur.info

blogs.amur.info

Якщо Ви ще не вирішили, як провести тиждень – ми підібрали різнопланові заходи, що проходитимуть у Києві.

Понеділок, 4-е серпня

У Київському планетарії сферичний фільм «Прогулянка зоряним небом». Захоплююча та містична подорож до зірок з науковою програмою. Початок о 15:00. Дізнатися більше можна тут.

У Національному музеї українського народного декоративного мистецтва виставка Немеркнучий світ петриківського розпису. З колекції НМУНДМ. Дізнатися більше можна – тут.

Вівторок, 5-е серпня

На малят чекає київський зоопарк. Тварини від мавп до слона чекають на увагу.

У Ботанічному саду Гришка виставка «Едемський сад». Буяння фарб, сонячні промені, що пронизують зелені крони, що ваблять голоси тропічних птахів і шум водоспаду вдалині … І кожен екзотична квітка здається неймовірною фантазією невідомого художника. На початку виставки Ви потрапляєте на експозицію екзотичних тварин. На ній представлені багато цікаві види рідкісних амфібій і рептилій Старого і Нового Світу.

Середа, 6-е серпня

У Національному науково-природничому музеї виставка «Живі рекорди Гіннеса». Виставка налічує близько 200 видів рослин і тварин занесених до книги рекордів Гіннеса, екскурсовод розповість вам неймовірні факти. Дізнатися більше можна тут.

В аутлет-містечку «Мануфактура» відкрилась виставка проходить унікальна виставка «Музей історії моди». У колекції представлені модні ансамблі, що колись належали європейським світським дамам позаминулого століття: розкішні бальні сукні, накидки для відвідування опери, візитні туалети, весільні вбрання , прогулянкові костюми, зі смаком підібрані аксесуари. Ми будемо презентувати частину колекції 18 століття – костюми, особливостями яких були криноліни і турнюри. Кожен костюм має свою унікальну історію. Родзинкою виставки стане голландський світський костюм, з відповідними аксесуарами. Протягом виставки будуть проводитися лекції, не тільки з історії костюмів, представлених на виставці, а й з історії моди на території містечка Мануфактура. Дізнатися більше можна тут.

Четвер, 7-е серпня

У розважальному центрі «Атмосфера» унікальна виставка «Зоопарк під мікроскопом». Ця виставка «Зоопарк під мікроскопом» покаже вам незвичайну синю інфузорію у формі музичної труби. Ви отримаєте можливість розглянути знайому зі школи інфузорію-туфельку. Заглянете всередину рослинної клітини і зможете спостерігати процес фотосинтезу. На власні очі побачите живий кристал, зможете визначити натуральність меду та багато іншого – за допомогою 30-ти потужних мікроскопів! Дізнатися більше можна тут.

На виставу запрошує дельфінарій Немо. Вистави заплановані на 15:00 та 18:00. Вартість квитків – 110 гривень у будні та 120 – на вихідних. Дізнатися більше можна тут.

П’ятниця, 8серпня

Хочете поспостерігати за власною житиною та її талантами. Тоді Вам до KIDSWILL. Це місто, адаптоване для дітей, де кожен може грати в улюблену професію. Це дозволить дітям відкрити для себе світ дорослих, надихнутися майбутнім. А от батькам – зрозуміти на що звернути увагу на вибір дитини. KIDSWILL відкрився в торгівельно-розважальному комплексі Art Mall. Детальніше про нього можна дізнатися тут.

У торгово-розважальному центрі «Дрім таун» EKZOLAND. Це – справжній зоопарк самого сучасного формату. Тут, на третьому поверсі першої черги ТРЦ ви можете побачити ущелину з величезними варанами, водойма зі скатами, обширний вольєр з лемурами, печеру з летючими мишами, мавпочок игрунок, папуг жако і какаду, крокодилів, пітонів і інші живі експонати. Організатори проекту намагалися, щоб кожна експозиція привертала до себе увагу і дивувала. Дізнатися більше можна тут.

Субота,9серпня

На території відкритого Крижаного стадіону пройде фестиваль фарб «Холі». Холі – традиційний щорічний індійське свято весни і яскравих фарб. Традиційно на цьому святі відбуваються масові гуляння, обсипання фарбами з трав і натуральних барвників (Гула) і обливання водою. Так як в східних країнах люди більше схильні всякого роду вірусам – це служить ще й профілактикою весняних вірусних захворювань. Дізнатися більше можна тут.

У київських кінотеатрах фільм «Король сафарі». Мультфільм є сиквелом анімаційної картини «Замбезія». Король сафарі, зебра на ім’я Кумба, з самого народження був ізгоєм у стаді через те, що народився наполовину смугастим, а наполовину білим. Коли почалася Велика Засуха, родичі вирішили, що він проклятий, і в ньому причина всіх бід. Стадо вигнало Кумбу, і навіть батько відвернувся від нього. Відважна полуполосатая зебра відправляється в пригоди, щоб знайти відсутні смужки і заслужити повагу сім’ї. Дізнатися більше можна тут.

У розважальному центрі «Блокбастер» центр для дітей «Kid Ландія». Це масштабний інтерактивний розважальний парк, загальна площа якого становить 4 500 квадратних метрів. У КідЛанд діти зможуть освоїти різні професії, відчути себе дорослими, зрозуміти як працює економіка, навчитися відповідальності і самостійності. Цікова буде і їхнім батькам. Дізнатися більше можна тут.

Неділя, 10серпня

На Співочому полі святкуватимуть День молока 2014. Впродовж свята: безкоштовні дегустації молочних продуктів від кращих молоко заводів України; рекордна кількість морозива та молока, для найсмачніших безкоштовних молочних коктейлів; неймовірна міні ферма, на котрій зможете відчути себе справжнім господарем всіх тваринок; майстер-класи; Конкурси та розіграші подарунків; зони дитячих атракціонів; розваги на батуті – де кожна дитина відчує себе справжнім попригунчиком; кожен малюк зможе відчути себе справжнім фермером та подоїти корівку; концерт за участі дитячих гуртів; спортивні ігри та змагання для дітей; загадкове «Дерево бажання» котре здійснить мрію кожного; також Ваша дитина зможе відчути себе справжнім художником намалювавши свій шедевр на величезному панно для малювання; атракціон кільцекид «Корівка» сподобається всі активним діткам свята. Дізнатися більше можна тут.

Торгово-розважальний центр Караван запрошує що вихідних дітей та їхніх батьків на виставу, де кожен може стати учасником відомої Школи Чаклунства «Хогвартс» і зануритись у світ фізики та хімії. А ще – доторкнутися до «сухої криги». Дізнатися більшеможна тут.

У музеї популярної науки та техніки «Експериментаріум» шоу «Експерименти на кухні». Тут Ви дізнаєтесь: що таке хімія і як вона працює. А ще – побачите хімічні експерименти. Дізнатися більше можна тут.